GRAFISK
DESIGN

Har du brug for grafisk design, til din virksomheds profil?

Hos Bureau360 tilbyder vi  en serie grafiske designs for at skabe virksomheds identitet med løsninger, der er tilpasset til virksomhedens behov & ønsker med den digitale profil. 

Hvad vi gør?

 • Professionelt grafisk design linje = der skaber den rød tråd.
 • Nøgleord i vores grafiske design er; genkendelighed = unikt design & logo = Identitet.
 • Grafisk design'et landing page med Call To Action.
 • Grafisk design kan fortælle mere end 100 ord, og det er formålet med et professionelt layout.
 • 100 % Unikt design efter kundens ønsker, kombineret med vores input.

Illustration er et grafisk håndværk

Billede behandling i photoshop, er tilpasset  billede størrelser, sammensætning af tekster samt billeder der sender dét rette signal & budskab til brugerne.

Kundens ønsker, vi tegner og illustrer kundernes idéer

Illustration tegner vi efter  kundens ønsker, der illustrer kundernes idéer  & ønsker, derved kan vi skabe personlighed via illustration. 

identitet som logo, farver, tema er med til at skabe de rette rammer for konceptet.

Ved at skabe identitet gennem unikt logo, udvalgte farver samt tema,  skaber de rette rammer for konceptet & den røde tråd.

Online marketing Her Udvikler vi banner, display & landing Pages

Online marketing er udvikling af banner, reklamer, landing pages & Ads. Alt i alt; branding  målrettet målgrupperne      

Den grafiske proces

Vi følger en proces i vores grafiske arbejde, for at opnår det bedste resultat for din virksomheds design og kommunikation til målgruppen samt at bevare den råde tråd på de forskellige digitale platforme. Genkendlighed skaber tryghed hos kunder, derfor indeholder vores arbejdsproces både en analyse af dine målgrupper, deres behov og kommunikation, i sammenhæng med analyse af din virksomheds identitet og ønsker. De to elementer er fundamentet i vores grafiske arbejdsproces.     

Design linje

 • Logo i forskellige størrelser og formater
 • Faktura design
 • Visitkort
 • Log til tryksager
 • Streamer design

Re-design, træt af dit gamle logo?

 • Nyt logo 2020 design
 • Nye farver
 • Ny stil
 • Alle type formater og størrelser, så det kan bruges til sociale medier og forskellige banner og tilbud opslag.

Målgrupper & deres medie

Målgrupperne er vigtige at klarlægge,  især deres brugeradfærd på de forskellige medier. Med medier mener vi de enheder, som målgrupperne benytter sig af & hvordan kommunikationen foregå på de enkelte medier.

For vi benytter forskelligt sprog & formuleringer på de enkelte medier – og vores kommunikation skal stemme overens med sprogbruget i sammenhørlighed med det strategiske formål hos virksomheden. 

Responsive design

Det er et krav i dag at kunne levere et responsive design, idet en hjemmeside skal kunne ses og bruges på både smartphones, tablets og almindelige desktop computere. Og med øget brug af mobile enheder, er det responsive design blevet vigtigere end nogensinde. 

En hjemmesiden skal automatisk kunne tilpasse sig skærmens størrelse, således at tekst, billeder, tabeller, menuer, grafik står korrekt uanset hvilken enhed brugeren benytter til at se siden.

Anmod om et webdesign eller et grafisk design budget, til din virksomhed

I dag betyder dét at have et godt forretnings design eller et websted til vores forretning utrolig meget. Det er vores første møde med vores kunder digitalt, hvor både kommunikation & synlighed er vigtige elementer for at tiltrække potentielle kunder.  Vi ved at behovet kan variere fra kunde til kunde, og som naturligvis har betydning for budgettet. Derfor tilbyder vi hos Bureau360 at vi sammen med dig klarlægge dit designbudget for din virksomhed.  Hos Bureau360 satser vi på Online Marketing og webdesign med en optimeret og personlig strategi for din virksomhed.

Vil du have dit websted-design eller et grafisk designbudget? Kontakt os i dag & gør en syndelig forskel for din virksomhed.

© 2020 Bureau 360 ApS. All rights reserved