GRAFISK
DESIGN

Har du brug for grafisk design til din virksomheds profil?

Hos Bureau360 laver vi professionelt og unikt grafisk design, der er tilpasset din virksomheds behov og ønsker. Vores grafiske design vil understøtte din virksomheds profil og identitet.

VI TILBYDER

Illustration er et grafisk håndværk

Vores grafiske afdeling kan det hele. Vi sørger for den rette billedbehandling, størrelse og layout, der sender det helt rette signal og budskab til dine kunder.

VI VISUALISERER DINE TANKER OG IDÉER

Vi illustrerer dine idéer og ønsker. På den måde skaber vi et unikt match mellem dine tekster og dit grafiske layout.

DIN VIRKSOMHEDS VISUELLE IDENTITET SKABER DE HELT RETTE RAMMER FOR DIT KONCEPT

Vi rammer din virksomheds identitet og koncept gennem unikt logo, rette farveskema, billeder og illustrationer.

VI BRANDER DIN VIRKSOMHED GENNEM ONLINE MARKETING MED EN STÆRK VISUEL PROFIL

Vi udformer blandt andet bannerreklamer, landing pages og Google Ads med en gennemgående og genkendelig visuel profil, der er med til at brande din virksomhed på Googles søgemaskine.

Den grafiske proces

Vi følger en proces i vores grafiske arbejde, for at opnår det bedste resultat for din virksomheds design og kommunikation til målgruppen,  hvor vi skaber den røde tråd på de forskellige digitale platforme. Genkendelighed skaber tryghed hos kunder, derfor indeholder vores arbejdsproces både analyser af dine målgrupper, deres behov og kommunikation, i sammenhæng med analyse af din virksomheds identitet og ønsker. De to elementer er fundamentet i vores grafiske arbejdsprocesser.     

Design linje

  • Logo i forskellige størrelser og formater
  • Faktura design
  • Visitkort
  • Logo til tryksager
  • Streamer design

Re-design, træt af dit gamle logo?

  • Nyt logo 2021 design
  • Nye farver
  • Ny stil
  • Alle typer formater og størrelser, så det kan bruges til de sociale medier, forskellige bannere, samt hjemmeside. 

Målgrupper og deres medie

Målgrupperne er vigtige at klarlægge, især deres brugeradfærd på de forskellige medier. Med medier mener vi de enheder, som målgrupperne benytter sig af og hvordan kommunikationen foregår på de enkelte medier.

For vi benytter forskelligt sprog og formuleringer på de enkelte medier – og vores kommunikation skal stemme overens med sprogbruget i samhørighed med det strategiske formål hos virksomheden.

Responsive design

Det er et krav i dag at kunne levere et responsivt design, idet en hjemmeside skal kunne ses og bruges på både smartphones, tablets og almindelige desktop computere. Og med øget brug af mobile enheder, er det responsive design blevet vigtigere end nogensinde. 

En hjemmesiden skal automatisk kunne tilpasse sig skærmens størrelse, således at tekst, billeder, tabeller, menuer, og grafik står korrekt, uanset hvilken enhed brugeren benytter til at besøge hjemmesiden med.

TAG EN UFORPLIGTENDE SNAK MED OS OM DINE MULIGHEDER FOR ET UNIKT GRAFISK DESIGN, DER ER TILPASSET DIN VIRKSOMHED OG DIT BUDGET

I dag betyder din virksomheds online synlighed rigtig meget. Der er mange konkurrenter på markedet, så din virksomhed skal kunne skille sig ud med en hjemmeside, der er gennemtænkt og som matcher virksomhedens profil. Desuden skal den kunne tilfredsstille både nuværende og potentielle kunder, derfor skal siden have et stærkt visuelt udtryk, der signalerer genkendelse og tryghed. Hos Bureau360 er vi klar over, at der er forskel på både behov og budget fra virksomhed til virksomhed. Derfor tilbyder vi altid en uforpligtende snak om dine muligheder, indenfor rammerne af dit budget.

Kontakt os i dag og gør en synlig forskel for din virksomhed.