FACEBOOK
ANNONCERING

FACEBOOK ANNONCERING

Vi håndtere Facebook-sider for virksomheder. Vi kan varetage hele processen fra oprettelse af manager side, billedbehandling og tekster, samt en løbende administration af siden. Du kan bruge os til alle dele i processen. Vores eksperter i Facebook, står klar til at skabe mere synlighed på Facebook for dig.

Hvor vigtig er Facebook?

Facebook er danskernes foretrukne sociale medie. På trods af flere sociale medier har Facebook opretholdt deres plads, som danskernes sociale medie nr. 1. I 2015 var der mere end 3,5 millioner brugere af Facebook alene i Danmark. Det er en unik mediekanal, til at komme kommunikere sit marketingbudskab ud.

Hvordan kan vi hjælpe dig med, at komme i gang på Facebook?

Hos Bureau360 ønsker vi, at gøre en forskel for dig og din virksomhed. For at give dig den rigtige eksponering på de sociale medier, er det vigtigt, at vi kender dig og din virksomhed, herunder hvad du ønsker for din markedsføring. Derfor er det vigtigt for os, at forstå din virksomhed, inden vi opretter en Facebook-side. Vi kan hjælpe dig med alt fra tekster, budskaber til billeder, og så kan vi håndtere den dialog og det engagement, der dagligt kommer på Facebook.

Hvis din virksomhed har en side på Facebook, kan du opsætte annoncer, som rammer din målgruppe. Hos Bureau360 sørger vi for, at du altid er til stede med relevante opslag, tilbud, konkurrencer og andet indhold, der skaber engagement og loyalitet til din målgruppe & kundegruppe.

Hvad er Facebook ads?

Facebook Ads er annoncer på Facebook, som dækker over både de almindelige og de avancerede opsætninger, du finder i Facebook’s annoncerings univers. Du kan opsætte Facebook Ads, til at blive vist for en særlig målgruppe & vælge nogle specifikke parametre for din opsætning af annoncerne. Det er vigtigt, at du inden opsætningen ved, hvad du vil opnå med dine annoncer. Vi kan hjælper dig, med at finde ud af, hvordan du får mest ud af dine Facebook Ads.

Du kan vælge mellem følgende formål:

Send folk til din hjemmeside

Giv folk et tilbud, og få dem til at indløse det

Få tilmeldinger til en begivenhed

Kravene og mulighederne på Facebook ændrer sig hele tiden. Når du har lagt dine Facebook Ads hos Bureau360, kan du være sikker på, at vi holder dig opdateret på kampagnerne, antal af besøgende & deltager i konkurrencer. Du får altid de mest fordelagtige annoncer for dig, og din virksomhed, som kan måles. 

Kontakt os i dag og få rådgivning om hvilken løsning, der vil være mest optimalt til din virksomhed, og målsætningerne. vi  rådgiver dig ned til mindste detalje, om hvad der vil være bedst for dig og din virksomhed.

© 2020 Bureau 360 ApS. All rights reserved