FACEBOOK
ANNONCERING

FACEBOOK ANNONCERING

Vi administrerer Facebook sider for rigtig mange virksomheder. Du skal vide, at vi kan varetage hele processen, lige fra oprettelse af siden, tekst og billeder på opslag til den løbende administration. Vores Facebook eksperter står klar til at skabe mere synlighed for dig og din virksomhed på Danmarks største sociale platform.

FACEBOOK ER EN HELT UNIK MARKEDSFØRINGSKANAL

Facebook er danskernes absolut mest foretrukne sociale medie.  I 2019 var der registreret 3,8 millioner danske brugere. Et tal der har været støt stigende siden Facebook første gang så dagens lys i 2004. Det er en helt unik mediekanal, som giver dig adgang til at kommunikere dit marketingbudskab videre til dine kunder. 

LAD OS HJÆLPE DIG I GANG PÅ FACEBOOK

Hos Bureau360 ønsker vi at gøre en forskel for dig og din virksomhed. For at give dig den rette eksponering på de sociale medier, er det vigtigt, at vi kender dig og din virksomhed, herunder hvad du ønsker for din markedsføring. Du vil derfor altid have en uddybende samtale med en af vores Facebook eksperter, inden vi opretter en Facebook side til din virksomhed. Hos Bureau360 sørger vi for, at du altid er til stede med relevante opslag, tilbud, konkurrencer og andet indhold, der skaber engagement og loyalitet hos din målgruppe og kundegruppe.

KOM GODT I GANG MED FACEBOOK ADS

Facebook Ads er annoncer på Facebook, som dækker over både de almindelige og de avancerede opsætninger, som findes i Facebooks annonceringsunivers. Når du opretter Facebook Ads, kan du vælge nogle helt specifikke parametre for din opsætning. Det gør det meget nemmere for dig, at ramme din målgruppe. Hos Bureau360 har vi stor erfaring i opsætning af Facebook Ads, der netop er målrettet særlige målgrupper. Vi kan hjælpe dig, så du får optimalt udbytte af dine Facebook Ads.

Du kan vælge mellem følgende formål:

Send folk til din hjemmeside

Giv folk et tilbud, og få dem til at indløse det

Få tilmeldinger til en begivenhed

Dine muligheder på Facebook ændrer sig hele tiden og det samme gør kravene. Når du lader Bureau360 stå for dine Facebook Ads, kan du være sikker på, at vi holder dig opdateret på alle parametre. Vi måler på både kampagnerne, antal besøgende og på deltagerne i dine konkurrencer. Hos os er du altid sikker på at få de mest fordelagtige annoncer for dig og din virksomhed.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ RÅDGIVNING OM HVILKEN LØSNING, DER ER MEST OPTIMAL FOR DIN VIRKSOMHED OG DINE MÅLSÆTNINGER. VI  RÅDGIVER DIG NED TIL MINDSTE DETALJE, SÅ DU BEDRE KAN TRÆFFE DEN RETTE BESLUTNING FOR DIN VIRKSOMHED.